Ook uw oltdimers zijn in goede handen

Oldtimers

voorbeeld oldtimer

Diensten

U kan bij ons terecht voor onderhoud van alle BMW modellen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact hoe elke oldtimer in elkaar zit en hoe we deze dus het beste kunnen onderhouden. Onze garage is uitgerust met al het nodige materiaal om correct aan de BMW classics te werken.

Heeft u een technisch of mechanisch probleem? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. BMW oldtimers hebben geen geheimen meer voor ons, door de jaren heen hebben wij alle kwaaltjes gezien en opgelost. Uw BMW oldtimer is bij ons in goede handen.

Daarbovenop staan wij bekend voor ons subliem lakwerk. Het herschilderen van uw wagen wordt door ons geleverd aan de beste kwaliteit. Onze lakwerk staat dan ook ver boven dat van de concurrentie!

Voorbeeld oldtimers

E30

Garage Fons Buyl heeft een rasechte passie voor de legendarisch BMW E30. Dit uit zich in onze privĂ©collectie E30’s die als referentie staat voor onze restauraties. Wij kennen de E30 tot in de puntjes, geen enkel detail heeft nog geheimen voor onze mechaniekers. Dit alles zorgt er voor dat wij de beste garage zijn voor de restauratie van uw E30.